Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor úr!

Van az öcsikémnek két dzsungáriai törpehörcsöge, 1 fiú és 1 lány. Nemrég sikerült összehozniuk 5 még törpibbet. A kicsik már lassan felnőttek, de még nincs mindegyiknek gazdija. A kérdésem az lenne, hogy van valamilyen fogamzásgátló módszer a szétválasztáson kívül? És a kicsik nemét hogyan lehet megállapítani? Még csak 3 hetesek és nem igazán kivehető… Köszönettel.

2011.09.24

Állatorvos
Azt javaslom, hogy keressen fel egy egzotikus állatokkal foglalkozó szakrendelést (pl.: Szent István Egyetem Állatorvos-Tudományi kar) és érdeklődjön, hogy vállalják-e ilyen kistestű állatok esetében az ivartalanítást. Ha elviszik a kölyköket is, akkor a nemek meghatározásában is biztosan segítenek.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem