Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor Úr!
Yorki kutyusomnak szuvas a foga, már mindenféle fogtisztítót kipróbáltam, de nem használt. Milyen módszert alkalmazzak?
Másik kérdésem, hogy a kutyuskámat tenyésztőtől vettem: az apukának van törzskönyve, de az anyukájának nincs, így a kutyám sem kapott. Ennek ellenére szeretném kutya szépségversenyre vinni, de így nem tudom, mit tehetek ez ügyben?
A másik gondom, hogy nagyon szeretném a kan kutyusomat egy yorki lánnyal összehozni. Mikor meghirdettem és megkérdezték, hogy van-e törzskönyve és azt mondtam, hogy nincs, akkor azt mondták, hogy nem is fajta tiszta. Mi a helyzet ebben az esetben? Üdvözlettel.

2011.10.29

Állatorvos
Feltételezem, hogy a kutya fogköves. Először azt javaslom, hogy vigye el állatorvoshoz a kutyát és végezzenek el egy ultraghangos fogkőeltávolítást. Mivel a beavatkozás altatásban történik, ezért legalább fél napot koplaljon és altatás előtt 4-6 órával ne is igyon az állat. A fogkőeltávolítás után nagyon hasznos, ha állatok számára gyártott fogkrémmel megmossa a kutya fogát hetente több alkalommal. Hasznosak a klórhexidin tartalmú készítmények (pl.: Corsodyl, Stomodine stb.), az íny ecsetelésére.
A kutyakiállításokkal és a törzskönyvvel kapcsolatban keresse meg a MEOE-t.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem