Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor! Van egy kb 4 hónapos cirmos cicám, kb. 2 hónapos lehetett amikor örökbe fogadtam.
Az óta az azt jelenti ,hogy 2 hónapja már , hogy este le fekszik aludni és mindig 4- negyed 5-kor már ébren van és felkelt,nyávog.Gondolom már éhes,meg is lesz etetve,majd nem sokkal később játszani akar.
Ezen lehet változtatni? Kicsit tovább aludjon,mondjuk 7ig.

Köszönöm válaszát, Csilla

2014.09.09

Állatorvos

A macskák jellemzően szürkület után igazán aktívak és hajnalban is. Azzal, hogy hajnalban megeteti a cicát, csak tovább erősíti ezt a viselkedést. Lehet, hogy most egy ideig külön szobában kellene aludniuk. Tegyen elegendő élelmet és vizet abba a helyiségbe, ahová a cicát zárja. Az állatnak meg kell tanulnia, hogy a gazdi olyan korán nem elérhető számára. Ha a cica nagyobb lesz, akkor már valószínűleg jobban alkalmazkodik majd a gazdi ritmusához.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem