Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktor nő!

Van két nyuszi(a tesómé és az enyém)elvittük őket kb 4 hónapos korukban orvoshoz oltásért de azt mondta,hogy ha beoltja csak betegek lesznek tőle most már 10-11 hónaposak már be lehet oltatni őket(az egyik Holland törpe,a másik Kosorrú törpe)?

És van még valami : az én nyuszim(Holland törpenyúl)amikor megsimogatom össze húzza magát és meg se moccan.Mit tegyek?

Üdv:Rami!

2014.04.30

Állatorvos

A kombinált oltást már rendesen fejlett, egészséges 6 hetes nyuszinak is be lehet adni, úgyhogy nyugodtan elvihetik az állatokat. Az első oltást 4 hét múlva kell megismételni, majd fél évente szükséges újra vakcinázni. Lehet, hogy oltás után kicsit bágyadtak, levertek lesznek az állatok. Az, hogy a nyuszi összehúzza magát amikor simogatja azt jelenti, hogy még nem érzi magát biztonságban. Ne erőltesse a simogatást. Először csak üldögéljen sokat a nyuszi mellett, próbálja kézből etetgetni. Ha a nyuszi már magától odamegy Önhöz és megszagolja, megnyalja a kezét, akkor próbálkozhat egy óvatos simogatással. Először ne fölülről nyúljon felé, hanem inkább alulról, oldalról.

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem