Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor!

3hónapos Buci és a Royal Canin “kiflit” adom neki.Csak estére,hogy megfigyeljem ,mivel most vettem elöször.Sajnos hasmenése van töle és háromszor fel kell kelnem éjjel.Már más is panaszkodott erre,de nem hozta összefüggésbe a táppal.Sajnálatos módon be kell mennem az üzletbe és erre hivatkozva panasszal fogok élni.De szeretném az ön véleményét is megkérdezni,az én orvosom ellenezte ,véleménye szerint csak üzleti fogás ez a specializálódás,de ez sem zavarna,ha ártalmatlan lenne a termék.(ráadásul drága is.)Üdvözlettel_Petrikó Krisztina

2017.09.06

Állatorvos

Kedves Krisztina! Az, hogy egy vagy akár több kutya érzékeny egy adott tápra, az nem jelenti azt, hogy az a táp ártalmas, nagyon sok olyan állat van, amelyiknek nem okoz gondot. Nincsen olyan táp vagy étel, amire nem lehetne ugyanezt elmondani. Az, hogy ilyen sokféle táp létezik annak egy része nyilván üzleti fogás is, mint nagyon sok minden ezen a világon, de ez nem jelenti azt, hogy bármelyik veszélyeztetné a kutyák egészségét. Arról, hogy az ön kutyája érzékeny az egyik prémium tápra, az nem az üzlet hibája. Ha így van, akkor ne etesse tovább ezt a típust, hanem keresse meg azt az eledelt, ami az ön kedvence számára ideális. Lehet, hogy többféle tápra is érzékeny lesz, akkor ki kell tapasztalni, hogy melyik összetevő okoz gondot, hogy azt a későbbiekben el tudja kerülni. Ahhoz tudnám hasonlítani ezt a helyzetet, mint ha valakinek van egy tejérzékeny gyermeke. Ha olyan ételt kap, amiben van tej, akkor problémák lesznek, míg egy másik gyerek gondok nélkül fogyaszthatja ugyanazt az ételt. Ez nem azt jelenti, hogy az étel silány, csak azt, hogy számára nem megfelelő.

Vissza a kérdésekhez