Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor!
Egy talán időben felfedezett fülatkát kezelek 8 napja kb. 3 éves fiú cicámon, ma már nem csepegtettem a fülébe a helyi doki által adott/készített (összetételében csak az ánizsolaj és némi alkohol érezhető) nagyon drága készítmény, tehát mára úgy láttam kívül és amit látni belül sokkal szebb a szőre és a fül belső fala, már a megszáradt vérlemezek sem látszanak, picit még rázogatja a fejét, és még picit érzékeny… kérdésem, hogy jól tettem, teszem-e, ha 7 napos szünetet tartok és utána megint reggel-este 20-20 csepp, ahogy a doki mondta, mert nagyon nehéz kezelni, és három hónapig meg kicsit irreálisan drága ez a fiola (5 pici fiola volt 10 ezer ft) szóval lehetséges, hogy 10 nap körül elpusztulnak? és a kikelő peték is?
Nagyon szépen köszönöm!
Éva (Páty)

2017.08.26

Állatorvos

Mivel nem tudom, hogy az orvos milyen szert adott, ezért én ebben nem tudok tanácsot adni. Beszélje ezt meg a kezelő állatorvossal.

Vissza a kérdésekhez