Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
15éves lány kutyusom a sétáknál elég nehezen “indul” be. Az első lábait az utcán az első jó néhány lépésnél elég furán emeli, de utána olyan, mintha minden mondjuk úgy “helyére kerülne”, bejáródna, és nincs gond. Műtétes megoldástól félek, az altatás miatt… de esetleg tud javasolni valamilyen készítményt, ami segíthet?

2018.03.23

Állatorvos

Vigye orvoshoz a kutyát. Nem gondolom, hogy műtéti megoldás lenne itt célravezető. Valószínűleg időskori ízületi problémák állnak a háttérben. Vannak nagyon jó fájdalomcsillapító gyulladáscsökkentő készítmények, amelyeket adhat, kaphat porctáplálókat, halolaj tartalmú táplálékkiegészítőket. Ha az orvos úgy ítéli, hogy a probléma hátterében gerinc eredető fájdalom is szerepet játszik, akkor dönthet szteroid gyulladáscsökkentők kúraszerű alkalmazása mellett is és kaphat a kutya Milgamma N kapszulát is.

Vissza a kérdésekhez