EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő. 1 éves kandúrcicám ki van ivartalanitva és még is pisil, főleg az ágyakra. Mit tegyek hogy abba hagyja, mindig nem lehetek mellette, kicsukni mert nem akarom, mert kicsi a hely.
ildo_67@freemail.hu

2015.10.09

Állatorvos

Első körben szükséges lenne egy vizeletvizsgálat, hogy kiderüljön nincsen -e valamilyen húgyúti probléma a háttérben. Sajnos az ivartalanítás nem minden esetben szünteti meg a jelölő viselkedést. Próbáljon meg több alomtálcát kitenni és azokba különböző alomanyagokat helyezni, például textíliákat is. Sajnos, ha a vizelet szagát nem sikerül teljesen semlegesíteni, akkor az újra és újra pisilésre készteti az állatot. Megpróbálhatják a Feliway spray alkalmazását, erről a termékről részletesen olvashatnak az interneten. Ha nem oldódik meg a probléma, és kiderül, hogy nincsen betegség a háttérben, akkor felkereshetnek egy állatok viselkedészavaraival foglalkozó szakembert, például Dr. Sátori Ágnest.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem