Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő !
11 éves foxterrier kutyám daganatos. Milyen immunerősítőt tudna javasolni neki, vagy milyen táppal etessem ? Kemoterápiás kezelést nem akarom neki, de szeretném, ha a műtét után jó kondícióba lenne és még sokáig velünk maradhatna.
Köszönettel : Anita

2015.11.26

Állatorvos

Nagyon jó készítmény például a Vetri DMG. A szövettan ismeretében vannak ma már olyan szerek, amelyeket kifejezetten bizonyos típusú daganatok esetében ajánlanak. Kutyáknál is szokták alkalmazni az embereknél is használatos Culevit vitamint. Kérdezze meg állatorvosától, hogy melyik készítményt javasolja az Önök speciális esetében. A táp tekintetében a lényeg a prémium minőség és az állat aktuális belgyógyászati állapotának megfelelő diéta alkalmazása. Ha készült vérvizsgálat, akkor a táplálással kapcsolatos kérdésre pontosan lehet válaszolni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem