Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! 10 éves keverék kutyám (apja labrador, anyja tacskó, kicsit túlsúlyos, 15 kg) két hete láthatólag rosszul érzi magát. Nehezen közlekedik, lépcsőn nem akar lemenni, hátsó combjának simogatásakor fájdalmat mutat. Amint észrevettem, hogy nincs vele valami rendben orvoshoz vittem. A doktor úr szerint gyulladásban van a hátsó izomzata. Antibiotikumos injekciót kapott, és prednisolon-richter 5 mg-os tablettát kell szednie naponta kétszer. Néhány nap múlva kezdett kicsit többet mozogni, 10 nap után nem kapott több gyógyszert, ám ma megint visszaesett. Szinte mindenért sír, nem akar felkelni, nem akar pisilni (próbált de nem ment neki, ezért most csak ül a járda szélén és nem megy a fűre), de enni is csak a szalámi kellett neki. Tanácstalan vagyok, túl hamar hagytam abba a gyógyszeradást, kezdjem újból adni? Mit tegyek?

2017.05.12

Állatorvos

Kedves Gazdi! Javaslom részletesen vizsgáltassa ki a kutyust (reflexek, izületek). A szteroid tablettát fokozatosan szabad abbahagyni, de gondolom beszedte az egész dobozzal. Kivizsgálás előtt már semmiképpen se adjon neki több tablettát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem