Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! 12 éves cicánk mosakodás során rágja a hátsó két lábát. Ennek eredménye lett, hogy sajnos foltokban már nincs ott szőr, természetesen idővel kezd visszanőni, de akkor ismételten rágni kezdi. Állatorvosnál már jártunk vele, de a problémát nem sikerült megszüntetni. Ön mit tanácsolna? Köszönöm válaszát!

2015.07.24

Állatorvos

Azt kellene eldönteni, hogy bőrgyógyászati problémáról van szó, esetleg allergiáról, vagy pedig ízületi fájdalom miatt rágja az idős cica a lábait. Ha az állat az utóbbi időben nehezebben ugrik, nehezebben és kevesebbet mozog, akkor meg lehetne próbálni egy fájdalomcsillapító kúrát (persze csak akkor, ha a vizsgáló állatorvos is így gondolja). A cicák sokszor rágják, nyalják a fájdalmas területeket. Érdemes lenne a cicát elvinni egy bőrgyógyászati szakrendelésre (pl.: Dr. Tarpataki Noémi), hogy fény derüljön a probléma eredetére.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem