EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

6 és fél hónapos nőstény cicánkat jövő héten vinnénk ivartalanítani. Lakásban tartott brit rövidszőrű cicáról van szó. A problémánk az, hogy 2 hete tüzelni kezdett ami néhány napig tartott, de most 3 napja újra kezdődött még “durvábban”.

Ilyen esetben mi a teendő? Célszerű így is ivartalanítani vagy inkább várjunk amíg elmúlik?
Válaszát köszönöm!

2015.02.09

Állatorvos

Érdemes megvárni a tüzelés végét, utána várni pár napot, majd akkor elvégezni a műtétet. Beszélje meg állatorvosával, hogy mi történt és kérjen új időpontot. Ha a tüzelés folyamatossá válna, akkor nincs más választás, el kell végezni a beavatkozást. Tüzelés alatt a szövetek bővérűbbek, vérzékenyebbek, ezért szerencsésebb várni, de ha nincs más megoldás, akkor így is el lehet végezni a műtétet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem