EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! 15 évet töltött idén a puli kutyánk. Most már lassan egy éve nagyon nehézkesen tud lefeküdni, szó szerint csak ledobja magát. Illetve a mozgása is lassult. Úgy gondolom valamilyen ízületi gondja lehet! Hosszabb pihenés után, nehezen indul el! Milyen vitamint vagy táplálék-kiegészítőt tudna ajánlani, amit a Fressnapfban is kapható! Köszönöm segítségét!

2017.06.17

Állatorvos

Én úgy gondolom, hogy egy ilyen idős állatnak csak állatorvosi vizsgálat után adjon bármilyen táplálékkiegészítőt. A leírás alapján valószínűleg a táplálékkiegészítő tényleg csak ki kellene, hogy egészítse a terápiát, amelynek lényege nagy valószínűséggel a fájdalomcsillapítás lenne.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem