Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Állatorvos ajánlására a kb. 8 hónapos cicámnak vettem rácsepegtető oldatot, féregtelenítés miatt, mert találtunk benne. A készítmény egy kis pipetta szerűben volt, és valószínűleg több levegőt szívtam bele és ahogy adagoltam a macskára, egyszer csak mintha kirobbant volna belőle a gyógyszer, és kicsi ment a szőnyegre és a lábamra is, illetve a macska bundájára. Nem tudom pontosan mennyi mehetett a bőrére és mennyi szanaszét, de elég közel tartottam a macska bőréhez így bízom benne, hogy elegendő került a bőrére is, de inkább szeretném megkérdezni, hogy ilyen esetben lehet-e hatékony a féregkezelés, vagy inkább most meg kell ismételni?

Köszönöm válaszát!

2016.02.13

Állatorvos

Ezt nehéz megítélni. Én azt javaslom, hogy a cseppet ismételje meg egy hónap múlva, most pedig a biztonság kedvéért adjon tablettát is a cicának. Az is támpontot adhat, hogy a kezelés hatására ürült-e féreg.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem