Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő !! 10 éves kandúr cicámat hirtelen és drasztikus fogyása miatt orvoshoz vittük . Sajnos nyirokmirigy Lymphomát diagnosztizáltak nála . Most 3 hetente Depo-Medrone szteroid injekciót és DM Guard szájon át adható cseppeket kap . Étvágya van , csak nem hízik. Mit lehetne még adni neki hogy meghosszabbíthassuk az életét és ne szenvedjen ?? Imádjuk Őt 🙂

2016.04.11

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A lymphoma kemoterápiás kezeléssel akár gyógyítható betegség is lehet. Vannak esetek, amikor az állatok jó életminőséggel akár több évig is elélhetnek, de csak akkor ha szigorú kezelés alatt állnak. Ehhez szükséges pontosan diagnosztizálni, hogy milyen típusú lymphomája van a cicának (nyirokcsomó citológia esetleg biopszia). Javaslom, hogy keresse fel az Állatorvosi Onkológiai Központot ott mindent elmagyaráznak és a lehetőségekről is tájékoztatják majd.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem