Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő !
Szerdán este varrták össze kinti cicám oldalát. Nagyon nem birja h bennt kell lennie. Az lenne a kérdésem, h hány nap után vehetem le a gallért és engedhetem ki ?
köszönettel : Kirják Thyra

2016.06.20

Állatorvos

Kedves Thyra!

Sajnos azt kell mondjam, hogy a sebgyógyulást (kb 10 nap) meg kellene várni, és csak varratszedés után levenni a gallért és kiengedni a cicát. Ha előbb kiengedi, kikaparhatja, nyalhatja a sebet, vagy a kalandozás során, bárhol fennakadva kiszakíthatja a varratokat és lehet újra kezdeni az egész műtétet.  Nem javaslom , hogy előbb kiengedje, de az ön döntése. Esetleg , ha nagyon nem bírja már próbáljon műtéti ruhát beszerezni és ha azt elfogadja magán a cica azzal kiengedni. Ez is rizikós, de sokkal jobb megoldás, mint szabadon hagyni a sebet.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem