Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

Szeretném még megkérdezni hogy az mitől lehet hogy a cicámnak kellemetlen a szájszaga? Az ételtől amit eszik vagy valami betegségből kifolyólag lehetséges? A szájában semmit nem látni ,csak a kellemetlen szájszag ami a megevett ételéhez hasonlít.

Köszönöm

Üdv: B

2016.07.27

Állatorvos

Kedves B!

A rossz szájszag leggyakrabban a foglepedékhez, fogkőhöz kapcsolódik. Nem tudom mivel eteti, ha az az eleség is hasonlóan bűzös, akkor elképzelhető , hogy ez az oka, de persze különböző betegségekhez is kapcsolódhat speciális szájszag. Ennél többet látatlanban sajnos nem tudok mondani, javaslom, hogy menjen el a cicával állatorvosi vizsgálatra, hogy a komolyabb dolgokat ki tudják zárni.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem