Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő,

A cicánk 6 éves, kandúr, ivartalanított. Nagyon nagy darab cicus volt, viszont az elmúlt időben nagyon lefogyott, nap közben csak fekszik és alszik. (Bár éjszakára elmászkál, az igaz.) Emellett a szőre (szerintem) kórosan hullik és az étvágya sem olyan mint volt.
Természetesen visszük állatorvoshoz is, csak annak reményében, hogy esetleg meg tud nyugtatni írtam ezt a pár sort. Létezik, hogy a kora miatt történnek – történetek ezek a dolgok?
Ráadásul gyerekünk, kutyánk és tengerimalacaink is vannak. Szükséges lenne külön tartani valahogy a macskát?
Mielőbbi válaszát várva,
Ágnes

2016.07.31

Állatorvos

Kedves Ágnes!

A macskabetegségek nagy része fajspecifikus, vagyis nem jelent veszélyt se Önökre, se a többi állatra.Gondolom rendszeresen féreghajtják mind a kutyát, mind a macskát, mert az esetleges férgesség is okozhat fogyást. Nem gondolom,  hogy a kora miatt kellene lefogynia, 6 éves cica még nem számít idősnek. Alapos kivizsgálást javaslok, vérlaborral, vizeletlaborral, esetleg hasi uh-t és mellkas rtg-t.

Üdv, jobbulást.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem