Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő ! olyan kérdéssel fordulok önhöz , hogy a cicám megy az alomba 5 percenként de nem produkál semmit ..volt már ilyen pár hónappal ez előtt, akkor Royal Canin vizelet savanyító tápot kapott de egy idő után nagyon sokat pisilt tőle .. így abba hagytuk .. de viszont 2 hete az udvarunkban van egy kóbor cica és a macskám is már tisztában van vele hogy ott van , nem lehet hogy most csak azért csinálja ezt hogy megjelöli a területét ? mert azóta csinálja ezt amióta ott van az udvarban a másik cica ( egyébként az idegen cicát nem engedjük be a lakásba nem is érintkeznek ) válaszát előre is köszönöm

2016.08.23

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Mindenképpen egy alapos kivizsgálást javasolnék, ultrahang vizsgálattal és vizelet tenyésztéssel. Ha egyáltalán nem tud vizelni a cica, akkor sürgősséggel menjenek el egy állatorvoshoz, mert órák alatt elpusztulhat a cica. A vizsgálatok alapján, ki fog derülni , hogy mi a betegsége a cicának. A kinti cicával inkább úgy függhet össze a probléma, hogy stresszt okoz a cicájuknak, ami sajnos húgyúti problémákban jelentkezik nagyon gyakran.

Üdv

Vissza a kérdésekhez