Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! 3 hónapos cicám van, viszonylag kicsi még, de nagyon válogatós! Csak szárazat eszik meg, meg húst. Mást nem. Ahonnan elhozta, cicakolóniát fogadott be, oda fialt egy mamacica, annak a kölyke. Azt mondta, a kicsi már mindent eszik. Próbálkozom… Viszont mivel benti macska, szeretném rászoktatni finom falatokra, de sajnos nem tudom mit adjak neki. Természtesen mivel bent van, így nem mozog annyit, és ehhez szeretnék tanácsot kérni. Milyen tápot nézzek neki elsősorban? Ha veszek egy tápot akkor több ízével is próbálkozzak? Szeretnék neki jobb minőségűt venni, de nem tudom hol kezdjem. Köszönöm a válaszát!

2018.06.19

Állatorvos

Ha a cica prémium kölyöktápot eszik, az már önmagában elegendő. Kaphatja többféle ízesítésben is, de ez nem annyira fontos. Felsorolok néhány prémium tápot a teljesség igénye nélkül: Real nature, Royal Canin, Hill’s, Happy Cat, Premiere, Select Gold, Trovet…Házi ételek közül kaphat például: főtt vagy sült nem fűszeres húst, sajtot, natúr joghurtot, húslevest, főtt répát, sütőtököt, túrót, tojást, tésztát, rizst, főtt krumplit.

Vissza a kérdésekhez