Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő.4 éves,1,50 dkg-os,kan csivava kiskutyám elég válogatós és kb 10 nappal ezelőtt elkezdett csak ímmel-ámmal eszegetni.Reggel nedves,este száraztápot kap,aztán egy fél pedigree fogtisztító csontot.Arra gondoltam,hogy túl sokat vagy gyakrabban kap enni,mint igényli,ezért a reggeli adagot elvettem,csak a száraz tápot és fél fogtisztító csontot kapja 1 hete minden este és azóta nagyon szépen eszik,még várja is a vacsorát,pedig sosem volt a száraz eledel rajongója.Kb az adagja háromnegyedét megeszi,aztán a csontot is.Vettem neki Calo-Pet pasztát,amit reggeli helyett egy kis csík kutyamájkrémmel adok neki,hogy feltöltsem vitaminokkal és ne essen le a vércukor szintje.A kérdésem az lenne,hogy ezt meddig adhatom neki és ha a paszta adását megszüntetem,elég-e neki a napi egyszeri evés és a vércukra nem fog-e így leesni? Nagyon köszönöm megtisztelő válaszát

2014.07.25

Állatorvos

Egészséges felnőtt állatnak nincs szüksége Calo-Pet pasztára. Az ilyen apró kutyáknak szükségük van általában a napi két étkezésre. Nyugodtan adjon az állatnak konzervet reggelire, de csökkentse annak adagját és figyelje mi történik. Azt is megpróbálhatja, hogy egy napi száraztáp adagot két részre oszt, és az egyik felét reggel, a másikat este adja oda. Ezt ki kell majd tapasztalnia. Gondoljon arra is, hogy nagy melegben a kutyák étvágya is csökkenhet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem