Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! 4 napja vásároltam egy szíriai aranyhörcsögöt,melyet először anyukámékhoz,azt követően (kocsival,befűtve)Debrecenbe vittem (ott élek).Tegnap arra lettem figyelmes,hogy a hörcsög néha prüszköl. Éjjel 2-3-4 órán át aktív szokott lenni és úgy gondolom eszik rendesen (hörcsög eleség,alma,sajt,répa,uborka). Nappal többnyire pihen,néha bújik elő.Ma úgy vettem észre,hogy kicsit nedves az orra. Azt gondoltam megfázott,de sajnos nem tudom,hogy alapból is nedves szokott-e lenni az orra.Illatosított almot vásároltam először (levendulás és almás). A levendulás kicsit porzósabbnak tűnt még az azonos márkájú almáshoz képest is.18-19-20 fok körüli hőmérsékleten tartom. Este ki szoktam engedni 15-20 percre,ott a padló hűvösebb.Mit gondol erről? Aggódjunk-e miatta?

2018.02.18

Állatorvos

Szerintem cserélje le az almot nem illatosított változatra. Figyelje az állatot, hogy normálisan veszi-e a levegőt, ürül-e váladék az orrából, jó-e az étvágya. Ha aggódik, úgy látja, hogy valami nincs rendben, akkor mindenképpen mutassa meg kedvencét állatorvosnak.

Vissza a kérdésekhez