Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! 4 napja fiú kis cicámra aki 2,5 hónapos rádőlt egy kb 10 kg-os bútorlap, nem láttam hogyan történt. Bal hátsó lábát nem teszi le teljesen csak a mancsát, pisi, kaki, evés,ivás van. Fekve pisil a kaki az megy rendesen, ha eszik akkor a láb elcsúszik alóla, testvéreivel játszik, lépcsőzés megy neki, ágyra ha felugrik nem nyávog már. Voltam vele orvosnál aznap törés nincsen elméletileg zuzzodás és a szövetek sérültek, de én aggódok miatt. Mikorra várható teljes gyógyulás vagy, hogyan tudok neki segíteni a gyógyulásba?

2013.11.26

Állatorvos
A lényeg az, hogy nincsen törés. Akár a medencéje vagy a gerince is sérülhetett volna. Nagy szerencse, hogy ez nem történt meg. A sérülés mértékétől függően hetekig is tarthat a lábadozás. Csak azzal tud segíteni , ha kúraszerűen ad Neki fájdalomcsillapítókat és pihenteti a kölyköt, ami tudom, hogy elég nehéz dolog. Segíthet, ha arra az időre amíg elmegy otthonról egy kicsi helyre zárja egy kényelmes kuckóval. Jó, ha nem ugrál sokat az állat. Nem derül ki leveléből, hogy készült-e röntgen vizsgálat, de ha nem, akkor amennyiben nem javul a cica állapota néhány napon belül, akkor én feltétlenül indokoltnak tartanám.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem