Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
A napokban vettünk egy még fiatal ivartalan hullámos papagáj párt, és állandóan tátognak pedig folyadék, étel mindig friss elegendő mennyiség van előttük. Sokan mondják hogy csak a félelemtől csinálják míg meg nem szokják a helyet. Mi a valódi igazság?

2014.04.08

Állatorvos

Ha a madarak ijedtek, akkor valóban tátoghatnak, de ezt inkább olyankor teszik, ha hirtelen megzavarják őket és menekülés után pihegnek. Ha a madarak akkor is tátognak, amikor látszólag nyugalmi helyzetben vannak (pl.: Önök egy másik helyiségből figyelik őket , úgy, hogy ezt az állatok nem veszik észre), akkor valószínűleg légúti problémáik vannak, amivel orvoshoz kell fordulni (parazitás, gombás vagy bakteriális fertőzés). Tehát ha a madarak terhelés vagy ijedség nélkül is produkálják a tüneteket, akkor feltétlenül forduljanak állatorvoshoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem