EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő !megvettük az új ketrecet viszont nem érzi jól magát benne a nyuszi pedig ez a legnagyobb a kicsibe nem zörgött,ebbe meg rángatja a fogával a ketrecet nagy erővel mi tévő legyek? Rászólok akkor sem hagyja abba. Viszont rögtön a wc be pisilt,de betettem neki egy párnát erre rápisilt most kivettem feltöröltem mosogatoszerrel a helyét de oda újra oda végezte a dolgát. Nagyon köszönöm válaszát

2014.05.11

Állatorvos

Sajnos a nyuszikra nem lehet úgy rászólni, mint a kutyákra. Próbálja meg a WC-t áthelyezni a párna helyére. Helyezzen a ketrecbe búvóhelyeket és rágcsálnivalókat (friss akác vagy nem permetezett gyümölcsfaág).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem