Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Van egy 5 éves 5.6kg jorkim/ nem kövér nagyobb testű/ . Gyomor problémái vannak. Tulzottan termelődik a gyomorsava, sűrűn hány habosat, és van hogy nemeszik. Vérképünk tiszta nemlátmak rajta semmit. Csirkeallergiás tehát csak főtt száraz disznohusit eszik rizzsel esetleg disznómájat. Mellette kap brit superpremium tapot.Venter tablettát kap napi 1/4et. Mellette a quamatel minit reggel este 1-1. Amit abbahagyjuk a quamatelt vagy csökkentjük, megint jön a nem evés és hányás. Ha lenne valami ötlete amit esetleg kipróbálhatnánk azt megköszönném. Az én állatorvosomnak nincs több ötlete.
Köszönöm szépen!

2017.04.26

Állatorvos

Kedves Gazdi! Sajnos az említett tápot nem igazán ismerem. Ha csirke és gabonamentes esetleg hypoallergén, akkor rendben van, bár javasolnám a royal canin sensitivity control tápot kipróbálásra. Ezt 8 hétig kellene kizárólagosan etetni ( ne kapjon mást csak a tápot) és megnézni, milyen hatása van. Sajnos a yorkshire terriereknél előfordul a gyomorsav túltermelés. Lehetséges, hogy egy endoszkopos vizsgálatra is szükség volna.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem