Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! 7 éve menhelyről örökbe fogadtunk egy cicát. Eddig nem volt vele probléma, de az utóbbi 4 hónapban rendszeresen az alom mellé piszkít. Az almot is használja, de egy adagot mindig mellé kakil. Mit tanácsol, mit lehet ez ellen tenni? Ugyanazt a típusú almot használjuk már legalább 3 éve. A wc-je is nyugodt helyen van.

2016.08.27

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha  a pisi megy mellé, ez több betegség tünete is lehet, menjenek el állatorvoshoz vizsgálatra. Ha kizárólag  a kaki, akkor meg próbáljanak kirakni más helyre is almot, esetleg többször tisztítani, vagy változtatni az alomanyagon. A macskák sok esetben megunják az adott almot vagy a helyet.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem