Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! 6 éves shitzu kutyusom át kezdett szökdösni a szomszédba, ahol befalja a macskák ételét! A kerítést már minden módon befoltoztam, de nem használ! Nem tudna olyan tanácsot adni, amit ha a kerítésre kenem elriasztaná ettől a szokásától? Sajnos allergiás és hasmenése van a macskák tápjától…a szomszéd pedig nem segít abban, hogy ezt elkerüljük! ( A macska kaja felhelyezése valami magasabb helyre megoldás lenne…talán!) Hálás lennék a válaszért!! Köszönettel

2014.11.05

Állatorvos

Ha most nem tudja megcsinálni a kerítést és a kutya felügyelet nélkül is kint van a kertben, akkor megoldás lehet egy kutyáknak való villanypásztor. Ha a kutya megpróbál átmászni a kerítésen és megcsípi, akkor nem valószínű, hogy újra fog próbálkozni. Ha a kutyát egyszer megcsípi a villanypásztor, akkor egy jó darabig akkor is tiszteletben tartja a zsinórt, ha nincsen bekapcsolva a rendszer. A csípés nem fájdalmas, csak furcsa és kellemetlen érzés és ennyi bőven elég ahhoz, hogy a kutyának elmenjen a kedve a szomszédolástól. A szomszéd valószínűleg azt sem szeretné, ha a kutya átmenne hozzá, az ilyen problémák megoldása mindig a gazda feladata.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem