Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő!
Mi a teendő akkor, ha a kutya semmiben, de tényleg semmiben nem eszi meg a szükséges gyógyszereket, illetve vitaminokat?
Lassan fél éve kapja, de kb 1 hónapja már fintorogva elfordítja a fejét, ha próbáljuk neki odaadni. Minden féle falatban (virsli, sajt, májkrém, konzerv, pörkölt stb) kiszagolja és kiköpi, vagy meg sem eszi. Ha a port belekeverjük a kajájába, azt sem eszi meg. Egyébként ha nincs benne gyógyszer akkor (igaz, néha nyamnyogva, de) megeszi.
Lehet hogy ez hülye kérdés, de lehetséges, hogy a szervezetének már nincs szüksége a gyógyszerekre és ezért nem eszi meg?
(A szóban forgó gyógyszerek és vitaminok: szteroid, antibiotikum, immunerősítő, deadalon, illetve májvédő)
Válaszát és segítségét előre is köszönöm!!!!

2017.05.21

Állatorvos

Kedves Gazdi! A gyógyszert ne törjék össze, hanem vajba csomagolják be jó vastagon és úgy kapja a kutyus. Sajnos azt, hogy szüksége van-e a gyógyszerekre, nem tudom megmondani. Fél éve folyamatosan kapja ezeket a gyógyszereket? Esetleg szükség lenne a felülvizsgálatra és gastroferm pet sem ártana a kutyusnak.

Vissza a kérdésekhez