Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! A minap a cicám elkezdett furcsán köhögni. A köhögése száraz, és miközben köhög a feje lent van és mozgatja jobbra balra, mintha valami megakadt volna a torkán, és kidugja a nyelvét is. valamint a köhögés után furcsán, hörögve veszi a levegőt, mintha meg lenne fázva, de nem folyik az orra, a kedvével sincs semmi gond, játékos, eszik is, iszik is rendesen. Csak ez a furcsa köhögés jön rá naponta többször. Vasárnap este kezdődött, hétfőn semmi gond nem volt vele, és ma megint. Lehet esetleg, hogy szőrcsomó akadt a torkán vagy valami más jellegű a probléma?
köszönöm előre is a segítségét!

2014.11.05

Állatorvos

Mindenképpen vigye orvoshoz a cicát. A leírtak alapján vagy légúti fertőzése van, vagy macska asztmája. A torkán biztosan nem akadt meg semmi, mert az folyamatosan erős tüneteket okozna (öklendezés, nyálzás, fulladozás stb.)

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem