Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!

11 hetes kiskutyám táplálásával kapcsolatban szeretném kikérni a tanácsát. Jelenleg mind a három étkezésnél a PREMIERE Soft Junior csirkés szárazeledelt kapja. Vacsoránál pedig a szárazeledel keverve van húskonzervel ( Select Gold Junior., Real Nature Junior) Kérdésem, hogy ezen felül kell-e még számára biztosítani mást is? Gondolok itt csontra, tejtermékek közül túróra, tojásra. Vagy esetleg bármi másra?

Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel,

Egy új gazdi

2017.08.17

Állatorvos

A kutya jó minőségű, teljes értékű tápokat eszik, amelyek tartalmaznak mindent, amire egy növekedésben lévő kutyának szüksége van. Nem szükséges egyéb táplálékkiegészítés. Emellett természetesen ehet a kutya házi ételeket is alkalmanként pl: túró, tojás, sajt, joghurt, kefír, rizs, alma, főtt répa, főtt krumpli, tészta, sült vagy főtt húsok, sütőtök stb. Ezeket azért eheti, mert finomak, nem azért, mert kiegészítésként szükségesek.

Vissza a kérdésekhez