Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő, 9 éves lány cicám napok óta keservesen nyávog, lehetséges hogy még mindig tüzel ilyen idősen? Elviselhetetlen hangot ad ki, félek, hogy a körfolyosós házban valakinek útjában lenne, bár nem lehet megfogni, Pontosan ezért nem lehetett megműttetni. Tudok-e valamit tenni az érdekében, gondolom, hogy cicusom is nagyon szenved.
Üdvözlettel:
Hidvégi Éva

2015.07.02

Állatorvos

Igen, ennyi idősen is tüzelhet a cica. Meg kellene műteni az állatot. Az állatvédő szervezetek számos olyan macskát visznek ivartalanító műtétre, amelyek vadak. Ha egy macskaszállítóba több napon át élelmet tesz és a cica egy idő után nyugodtan bemegy és megeszi, akkor egy alkalommal csukja rá az ajtót és vigye el a műtétre, legalább egy éjszakás koplaltatás után. Természetesen terveiről egyeztessen állatorvosával, hogy számítson arra, hogy a speciális helyzet miatt olyan műtétről lesz szó, amelynek időpontját nem tudják előzetesen egyeztetni. Ha pedig nem a tüzelés a probléma, akkor is állatorvoshoz kellene juttatni az állatot, aki szükség esetén bódításban is meg tudja őt vizsgálni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem