Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő !
Kaméleonnal kapcsolatban lenne egy kérdésem. A napokban egy képet tettem fel facebookra róla, és nyugtalanító kommentet kaptam, hogy a kaméleonom súlyos gular ödémában szenved és vesebetegsége van. Csatoltam a képeket. Van igazságalapja, érdemes állatorvoshoz vinnem?
http://i.imgur.com/iYOqfQK.jpg
http://i.imgur.com/sF7tnCv.jpg
Azért zavarodtam össze mert mindent úgy csinálunk ahogy meghagyták: elég vizet adok neki, naponta akár kétszer is itatom ha hajlandó inni, sajnos nem mindig, de vizet minden nap többször locsolok be neki, a vizelete nem változott. Nem lanyha, nagyon mozgékony, naponta 1-2 órát szokott sétálni a terráriumán kívül is… A napokban az egyik nap öklendezett, azt mondta az állatorvos a telefonban hogy nincs miért aggódni, csak valami olyat evett ami nem tett jót a gyomrának és elmúlik majd, de a tokája még egy jó másfél napig ilyen volt. Eszik is.

Köszönöm a válaszát!
Anna

2017.11.21

Állatorvos

Sajnos nem sikerült megnyitni a képeket. Én az javaslom, hogy keresse fel Dr. Sátorhelyi Tamást, az ő szakterülete a hüllők gyógyászata.

Vissza a kérdésekhez