Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! A cicámat egy hétre (utazás miatt) magára kell hagynom. Barátaim gondját viselik majd, de lényegében ezt az időt egyedül kell töltenie. Még talán hátrány, hogy két hónapja élünk az új lakásban, habár szerintem teljesen megszokta már, de aggódok miatta. Egészséges, négy éves ivartalnított nőstényről van szó. Rendben lesz? Mivel könnyíthetném meg neki az itt létet? Előre is köszönöm a válaszát!

2016.01.17

Állatorvos

Annál nagyobb segítséget, hogy a megszokott környezetében maradhat és minden nap látogatják és foglalkoznak vele nem is kaphatna a cica. Fontos, hogy adja meg barátainak az állatorvos elérhetőségét, hogy ha bármi baj van, akkor tudjanak hova fordulni. Ne aggódjon, a cica két hónap alatt már biztosan otthon érzi magát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem