Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! A két éves cicám 1 éves kora óta csak száraz tápot eszik. Szerencsére, úgy gondolom eleget iszik mellette. Vasárnaponként csirkemellet is készítek neki. A Royal Canin több fajta tápját adom felváltva neki. Naponta többször 1,2 néha 3-szor is eredmenyesen megy pisilni. Olvastam, hogy a benti, kasztrált, száraz tápot fogyasztó kandurok, hatványozottan kivannak téve a húgykövességnek. Mostanában adom rendszeresen az RC urinary care tápot a sterilizált fhn táp mellett. Kérdésem, hogy tarhatom e tovabbra is így etetve a macskám, vagy probaljam nedves tappal etetni a vasarnapi egyszeri parolt hus etetese mellett? Szíves válaszát, várva, tisztelettel a levélíró!

2016.01.20

Állatorvos

Általában akkor van probléma, ha a macska nem iszik eleget, ami az Önök esetében nem áll fenn, ezért most nem szükséges változtatni. Megpróbálhatja azért, hogy a száraz tápot vízbe áztatja és úgy kínálja. Ha megeszi úgy is, az a legjobb, akkor etesse úgy, mert a kellő mennyiségű folyadék felvétele valóban az alsó húgyúti problémák megelőzésének egyik alappillére.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem