Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Azt szeretném megtudni,hogy egy 4 hónapos landseer kölyök számára melyik a legmegfelelőbb száraztáp amit javasol neki a megfelelő fejlődéséhez?

2016.04.26

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nagyon sok jó minőségű táp kapható áruházainkban. Személy szerint az állatorvosi tápokat (szuper premium tápok: Royal Canin, Hills) preferálom. A lényeg, hogy egy nagytestű kölyöknek valót válasszon, és a táp mellett kiegészítő vitamint, calciumot vagy foszfort semmiképpen ne adjon. Ezekben a tápokban minden benne van amire egy ilyen típusú kölyöknek szüksége van. A növekedési időszak alatt (1 éves korig) inkább legyen kicsit soványabb a kutya, nem szabad elhizlalni, mert ízületi problémái lehetnek különben.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem