Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! A 4 éves ivartalanított lány cicám a hétvégén (2 napig) nehezen tudta a vizeletét üríteni, rengetegszer járt az alomba és perceket is eltöltött ott egy-egy alkalommal, de csak pár csepp vizelet távozott. Ezt leszámítva viszont ugyanúgy viselkedett, mint korábban bármikor, nem észleltük rajta, hogy fájdalmai lennének és nem volt kedvtelen sem. A probléma olyan gyorsan megoldódott, ahogy jött, mostmár a normális módon és mennyiséget pisili. Ön szerint vigyem el állatorvoshoz kivizsgálásra, vagy elegendő akkor, ha megint jelentkezik ez nála? Köszönöm a segítségét!

2016.05.10

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Érdemes lenne elmennie állatorvoshoz, mert ez feltehetően egy igen gyakori betegség (FLUTD- idiopathicus cystitis), melynek az újbóli kialakulását számos módon meg tudná előzni. (speciális táp, táplálék kiegészítők,életmódváltás, több itató stb ). De ahhoz, hogy meghozzák a pontos diagnózist számos egyéb betegséget ki kell zárni ( bakteriális hólyaggyulladás, húgykő stb).

Remélem tudtam segíteni. ÜDV

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem