Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
A segítségét, tanácsát szeretném kérni. Van két cicánk, egy 4 éves és egy 2 éves. Költözés miatt hosszú útra indulunk velük, kb 4 órás autó útra. Rövid távon utaztak már velünk autóban, azt jól viselték. Az idősebb cicával már próbáltuk a hosszú utat, de sajnos a szállítót nagyon rosszul viselte. Állatgyógyszertárban javasoltak KalmAid-et vagy Calmex Cat-et, hogy az utazás előtt is pár napig adjuk neki, hogy ne legyenek nagyon stresszesek. De nem tudom eldönteni, melyik lenne a hatékonyabb. Másrészről ki kellene választanunk a megfelelő boxot nekik, hogy együtt utazhassanak, hátha jobban viselnék így az utat. Mekkora box szükséges ahhoz, hogy komfortos legyen nekik? Két 4,5 kg-os felnőtt cicáról lenne szó. Vagy talán jobb lenne, ha külön boxban jönnének?

Köszönöm a segítségét!

Dr Kiss Tímea

2016.06.22

Állatorvos

Kedves Tímea!

A Calmex-el kapcsolatban nekem jó tapasztalataim vannak, én azt javasolnám. Való igaz, hogy pár nappal a tervezett út előtt el kell kezdeni adni. Nem csodaszer, minden állatnak más jön be, de ha egy útról van szó, és nem lehet próbálgatni én a Calmexet javaslom.

Külön hordozó véleményem szerint jobb, így nem zavarják egymást a cicák. Egy sima macskahordozó elég, hogy fékezés, kanyarodás közben ne csúszkáljanak ide-oda, a túl nagy sem jó.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem