Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! A segítségét szeretném kérni. 2 éve a szomszéd telken találtam egy kis cicát. Pár hetes lehetett, mert egyedül enni sem tudott. Mi neveltük fel. Nagyon édes cica lett belőle. Lakásban tartottuk. Aztán ahogyan nőtt könyörgésre fogta, hogy szeretne kimenni. Naponta kicsit kiengedtük. Kb. 1 hete vettük észre, hogy nagyon vakarja a nyakát – apró sebeket is találtam, ami már begyógyult – és állandóan mosakodik. Nyugtalan, alig tud aludni. Mi lehet a gond? Köszönöm a válaszát.

2016.10.07

Állatorvos

Kedves Gazdi! Mindenekelőtt csináljanak rajta egy bolhairtás valami mi jó minőségű spot on készítménnyel. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor viszont mindenképpen állatorvosi vizsgálatra lesz szükség, mert gyakorlatilag bármi lehet: gomba, atka, rühösség, allergia, bakteriális fertőzés, tényleg bármi, macskánál minden bőrprobléma ugyanúgy néz ki, csak a vizsgálatok segítenek a differenciálásban.

Üdv

Vissza a kérdésekhez