EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! A macskám allergiatesztjéből az derült ki, hogy 4 csillagos allergiája van a ló-, vaddisznó- és tonhal húsán kívül minden húsra (marha, csirke, szarvas, kacsa, bárány, sertés, nyúl, pulyka), valamint szintén négy csillagos árpára, szójára és burgonyára. Ezek után az a kérdés, kapható e Fresnapf-ban BÁRMI, amit megvehetek neki és biztonsággal megeheti? Köszönettel várom válaszát: Orsi

2013.11.15

Állatorvos
Sajnos a Fressnapfban kapható, kifejezetten allergiás cicák számára kifejlesztett PetBalance Medica tartalmaz burgonyát. Ajánlanék néhány tápot, amelyek nem tartalmazzák a Ön által leírtakat, vagy ha igen, akkor olyan kicsi alkotókra bontva (hidrolizálva), hogy az már nem okoz gondot. Ezek a tápok általában állatpatikákban kaphatóak, vagy állatorvosoknál megrendelhetőek:
-Hill's PD Feline z/d
-Trovet Horse Rice Diet
-Royal Canin Hypoallergenic
Sajnos nem tudom felsorolni az összes olyan tápot, amellyel próbálkozni érdemes, nagyon fontos, hogy ha új ételt vesz a cicának, akkor mindig nézze meg annak csomagolásán azt a részt, ahol részletesen felsorolják az összetevőket (sokszor a bárányos táp tartalmaz csirkét is stb.)
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem