Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Az egyik egy év körüli patkánykám úgy tűnik kicsit megfázott…a tünetei enyhék, néha prüszköl egyet…nem gondolnék allergiára,semmi változás nincsen a környezetében és eddig nem voltak tünetei,maximum egy kis huzat érhette… még nem vinném orvoshoz, kérdésem házilag mit tehetek érte…olvastam pár helyen az ivóvíz kamillateára történő cseréjét nappalra,illetve egy kis kamilla teás gözölést ,ezek valóban segíthetnek?
Köszönetel:Anikó

2016.10.09

Állatorvos

Kedves Anikó!

Kamilla helyett hársfát javasolnék, mert az kevésbé allergizál, de csak mértékkel, mert az állatokra az illóolajok másképpen hatnak, mint az emberre, nincsenek igazán kipróbálva, tesztelve. Ha enyhék a tünetei, meg lehet próbálni, ezekkel a házi praktikákkal gyógyítani, de amint romlik a közérzete, vagy az étvágya, esetleg új tünetek jelentkeznek, mindenképpen vigye el szakemberhez. ÜDV

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem