Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Azt szeretném kérdezni, hogy ha 5 hetes kiscicákat új helyre költöztetek az anyamacskával együtt, akkor mennyi esély van rá, hogy ott tovább fogja őket szoptatni? A szüleim kertjébe költözött egy gazdátlan macska, időközben vemhes lett és két kölyke született. Most 3 hetesek, szépen fejlődnek, egyelőre nem mertük bolygatni őket, de a jelenlegi helyük nem előnyös, szeretném bevinni őket a lakásba. Arra gondoltam, hogy talán ha 5 hetes korukig ott hagyom őket, akkor már életben maradnak akkor is, ha esetleg nem gondozná őket tovább, viszont akkor a szocializáció szempontjából is fontos 5-8. hetet emberek között, melegben és biztonságban tölthetnék. 8 hetesen szeretném őket hazavinni magamhoz már az anyjuk nélkül, szobacicák lesznek. A másik kérdésem, hogy ugye érezheti jól magát a kizárólag lakásban tartott macska? Mindkettőt hazavinném, így nem lesznek egyedül, amíg dolgozom. Oltva, féregtelenítve, később ivartalanítva lesznek, prémium tápot fognak kapni, sok játékuk lesz, néha mégis aggódom, jól fogják-e érezni magukat velem egy kis lakásban. Válaszát előre is köszönöm.

2017.10.21

Állatorvos

Szerintem nagyon jó amit tenni készül. Ha az anyamacska szelíd, akkor van esély rá, hogy tovább szoptat. Ha mégsem, akkor 5 hetesen már el is kezdhetnek eszegetni, ezt is jól tudja. Nagyon sok macska él lakásban, boldogan. Ha két összeszokott cicáról van szó, akkor ez még külön nagy szerencse. Sok boldogságot!

Vissza a kérdésekhez