EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő az lenne a kérédésem hogy embereknek készült zöldkagyló kapszula is megfelel e a kutyának.Illetve a direkt kutyáknak készültek közül az ArthroMed vagy a PharmaWorld ArtroStrong zöldkagyló ízületerősítő a jobb. Előre is ksözönöm.

2017.11.04

Állatorvos

Szoktak embereknek gyártott készítményeket is kutyáknak adni, de én inkább azt ajánlom, hogy kutyák számára előállított táplálékkiegészítőt adjanak. Nehéz abban ítélkezni, hogy melyik készítmény jobb…Nekem a Caniviton Forte, Glycoflex és a Synoquin készítményekkel vannak jó tapasztalataim, ami nem jelenti azt, hogy a többi nem jó…Úgyis kúrákat kell csinálni, ki lehet próbálni többféle készítményt.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem