EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Az lenne a kérdésem,hogy a 14 éves kis tacskó kutyámnak milyen tápot vegyek, milyen összetevők a legfontosabbak? Most néztem olyat aminek a fő összetevője a bárány húsliszt és egy olyat aminek 40% os csirke szerepel az összetevői között.Mit javasol?

2015.08.05

Állatorvos

Szerintem az lenne a legjobb, ha elvinné a kutyát egy általános vizsgálatra és vérvételre. Ebből kiderülne, hogy nincsen-e olyan problémája a kutyának, ami még nem nyilvánul meg tünetekben, de már fennáll (pl.:kezdődő májbetegség, vesebetegség stb.). Ha van bármi ilyesmi, akkor az állatorvos a megfelelő diétás eledelt fog javasolni. Ha minden rendben van, akkor vásároljon idős kutyáknak való prémium tápot. Mindegy, hogy bárány vagy csirke a fehérjeforrás, ha a kutya egyikre se allergiás. A teljesség igénye nélkül felsorolok néhány tápot, amelyek biztosan jók: Select Gold, Real nature, Premiere, Royal Canin, Hill’s, Happy Dog, Purina ProPlan, Eukanuna (korának és méretének megfelelő változata).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem