Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Az egyik tengerimalacomnak lekonyultak a fülei. Nem fajtatiszta, eddig felfelé álltak, mint a mamájának, de most egész rá vannak lapulva a fejére. Nem fájlalja, nem vakarja, nem romlott a hallása, ugyanolyan eleven és játékos. Van erre valamiféle magyarázat?

2015.10.15

Állatorvos

Nehéz erre mit mondanom, ha nem áll valami sérülés, vagy esetleg fülgyulladás a háttérben, akkor valószínűleg ilyen fülalakulást örökölt. A biztonság kedvéért mutassa meg orvosnak az állatot, hogy kiderüljön nincsen-e betegség a háttérben. Ha nem piszkálja a fülét, akkor nem valószínű, de vizsgálat nélkül nem állíthatom felelősségteljesen, hogy biztosan minden rendben van.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem