Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Az a problémám,hogy a kis Máltaimnak napok óta könnyezik a bal szeme.Ez mitől lehet és mi a teendő? Válaszát előre is köszönöm.

2013.11.13

Állatorvos
Ha a kutya szeme könnyezik, de nem hunyorog és jókedvű, akkor valószínűleg kötőhártya gyulladása van. Ha az elváltozás egyoldali, akkor mindig felmerül a szaruhártya sérülés is, ezért célszerű orvoshoz vinni a kutyát. Meg kell vizsgálni a könnycsatorna átjárhatóságát is, mert gyulladás esetén az elzáródhat, így a könnyelvezetés elégtelensége miatt a könny kicsordul a szemekből. Kistestű kutyáknál gyakran előfordul, hogy gyulladás nélkül sem megfelelő a könnycsatorna átjárhatósága.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem