Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő azt szeretnèm kèrdezni hogy az normális hogy a macskám kicsit horkol ès nèha a levegőt is ilyen hangal vesszi. Ja ès az lenne mèg hogy mièrt lehet a szája kicsit būdös vagyis olyan furcsa szaga van

2015.02.07

Állatorvos

Vigye orvoshoz a cicát és vizsgáltassa meg a légutait és a száját. Az, ha a macska néha horkol lehet teljesen normális is, de ha ez rendszeressé válik és éber állapotban is hortyog, akkor lehet a légutaiban váladék. Ha a macskának rôvidebb, nyomottabb orra van, az is okozhat felerôsôdôtt légzési zôrejt. A cicák szájának normális esetben is van egy jellegzetes szaga, de ez a szag felerôsôdhet, ha a szájuregben gyulladás van.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem