Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő azt szeretnèm kèrdezni hogy mitöl könnyezhet a macskám jobb szeme… nem mindig csak nèha ès nincs megfàzva vagy ilyesmi

2015.03.16

Állatorvos

Meg kellene vizsgálni a cica szemét. Ha csak ritkán, alkalmilag jelentkezik a probléma, akkor lehet, hogy valami irritáló anyag kerül olyankor a szembe. Érdemes lehet megvizsgálni a könnycsatornák átjárhatóságát is. A könnycsatorna vezeti el a könnyet az orrüregbe. Ha a szembe speciális festéket tesznek, akkor az előbb utóbb megjelenik az orrnyílásokban (ha nincsen elzáródva a könnycsatorna). Össze lehet hasonlítani, hogy a két szem esetében ugyanannyi idő alatt jelenik-e meg a festék az orrban.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem