Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő azt szeretnèm kèrdezni hogy a macskáknak fàj az ha jönn a màsik foguk? Azèrt kèrdezem mert van egy 4-4,5 hònapos cicám ès van amikor nyàvog egy kicsit de ettöl fūgetlenūl eszik iszik meg bohockodik is… de ùgy hallottam hogy ilyen korban veszitik el a tejfogukat. Lehet ebben valami? A válaszàt előre is köszönöm Bea

2015.01.23

Állatorvos

Nem, a fogváltás sem állatoknál sem embereknél nem igazán fájdalmas. Ha a cica csak néha nyávog, akkor nem hiszem, hogy baja lenne. A beteg macska, akinek fájdalma van, általában nem eszik, elbújik, bágyadt. Ha bármi kétsége van a cica állapotát illetően, akkor inkább vigye el állatorvoshoz, hiszen vizsgálat nélkül nem lehet biztosat mondani.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem