Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő azt szeretnèm kèrdezni hogy hogyan tudnám a macskàmat fèsūlni mert nem engedI hogy van e valami praktika vagy nem is tudom már mit tudnèk csinálni

2015.01.05

Állatorvos

Ha egy macska kölyökként nem szokja meg a rendszeres bundaápolást, akkor később már nagyon nehéz dolga van a gazdinak. Nagyon fontos a fokozatosság. Először csak néhány másodpercig fésülje a cicát, majd adjon neki finom falatokat. Növelje a bundaápolási időt fokozatosan, mindig csak annyival, amennyit a cica még éppen elvisel. Az áruházakban lehet kapni bundaápoló kesztyűt, amivel olyan a szőrápolás, mint a simogatás. Lehet, hogy először ezzel kellene próbálkozni. Ha a macska hosszúszőrű és a bundája csomós, filces, akkor sok esetben csak a bódításban elvégzett fésülés vagy szőrnyírás a megoldás.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem